Aphrodite Restaurant

In het Aphrodite Restaurant worden u de meest verschillende gerechten uit de internationale en uit de traditionele keuken aangeboden. Kies uw favoriete gerechten uit het rijk gevulde buffet of bestel specialiteiten naar keuze van de kaart. Het restaurant ligt in de nabijheid van het strand en heeft een wondermooi vrij uitzicht op de Mexicaanse Riviera.

In dit restaurant hebben vindt u zowel bij het ontbijt, het middageten als het avondeten de sensuele toets van het Desire Pearl Resorts. Laat de chef u meenemen op een reis van aroma’s terwijl u van de sensuele sfeer in het Aphrodite Restaurant geniet.

’s Morgens kan u kiezen uit een groot aantal toespijzen van het buffet. Er zijn diverse soorten brood, kaas en worst, net als eiergerechten, vers fruit, zalm, muesli, yoghurt, Mexicaanse specialiteiten, koekjes, koffie, thee en vers geperste sappen.

’s Middags is de keuze zeker niet beperkt aan het buffet. Diverse gekookte groentes, vers bereide guacamole, diverse vlees- en visspecialiteiten, noedels, Mexicaanse gerechten, een grote keuze aan desserts, salades en toespijzen, diverse soorten brood en ijs om maar een aantal zaken op te sommen. Wanneer u hieruit niet de juiste keuze kan maken kan u ook nog steeds iets van de kaart bestellen. De samenstelling van het buffet wijzigt dagelijks.

’s Avonds bij het diner kan u à la carte eten terwijl het vriendelijke personeel u bedient. U kan zich verwachten aan steeds wisselende nationale en internationale lekkernijen.

Inclusief

Alle gerechten en dranken zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Openingstijden

Geopend voor het ontbijt en bij het middag- en avondeten. Reserveren is niet nodig.

Dress Code

Sensuele elegante kleding bij het avondeten. Lichte kleding bij het ontbijt en het middageten.

Aphrodite restaurant met tafels en stoelen
Roomservice

Geniet van diverse diensten in de privésfeer van uw kamer. Het Desire Pearl Resort biedt zijn gasten een 24-uurs roomservice aan. Plan een ontbijt op bed, lekker middageten in de late namiddag of een romantisch diner op uw kamer. Voor deze service wordt er 10 USD per bestelling in rekening gebracht (met uitzondering van de penthouse suites).

Bars

It's Aphrodite Travel!
Deze Nederlandse website is een website van Aphrodite Travel. Wij zijn een contractant van het Desire Riviera Maya Resort!
© Aphrodite Travel 2004 - 2022