Er zijn 5 verschillende kamertypes ter uwer beschikking in het Desire Pearl Resort

 • Ocean View

  Ocean View

  Met deze intieme kamer beschikt u tijdens uw vakantie, waar kledij optioneel is, over een wereld van comfort. Elk van de 32 kamers met zeezicht heeft een balkon of een terras met zithoek en heeft een badkamer met afzonderlijke douche en bad.

 • Junior Suite

  Junior Suite

  In een sensuele en passionele sfeer zijn de 13 junior suites een perfecte aanvulling bij de aanwezige hoteluitrusting. De suites verzekeren u van een spannend verblijf aan de Mexicaanse Mayariviera. Met een king-size bed of 2 queen-size bedden biedt deze ruime suite een zithoek, een privé balkon of een terras en een volledig uitgeruste badkamer met een douche en een afzonderlijk bad.

 • Master Suite

  Master Suite

  Deze sensuele suite heeft een oppervlakte van meer dan 70m2 en heeft een grote slaapkamer met een king-size of twee queen-size bedden en een balkon of een terras met zithoek. Er is een minibar aanwezig die dagelijks bijgevuld wordt. De suite beschikt verder over een badkamer met een douche. Bovendien beschikt de suite over een afzonderlijke leefruimte met een balkon of een terras, bureauruimte en een volledig uitgeruste badkamer die de suite vervolledigt.

 • Master Suite met Plunge Pool

  Master Suite met Plunge Pool

  Deze ruime suite op de benedenverdieping biedt u en uw partner een ruime slaapkamer, een gezellige leefruimte met bar, 42” plasma-tv, bureauruimte en een volledig uitgerust badkamer. Daarenboven geniet u van de rust en een spectaculair uitzicht vanaf de private omgeving van een eigen terras met ligbedden, verder een Plunge Pool en een lange lijst bijkomende exclusieve faciliteiten.

 • Penthouse Suite

  Penthouse Suite

  Deze uitzonderlijke, 84 vierkante meter grote penthouse suite met eigen slaapkamer biedt een breed gamma aan faciliteiten en een inspirerend zicht op zee. In een onberispelijk tijdloos Mexicaans decor en in een intieme atmosfeer is deze exclusieve suite de perfecte bestemming voor koppels die terug in vuur en vlam willen staan van passie. De afzonderlijke leefruimte biedt toegang tot een eigen panoramisch terras met een eigen Plunge Pool en een dubbele chaise longue waar u van fantastische zonsondergangen of romantische diners onder de sterrenhemel kan genieten. Deze suite biedt de ultieme Desire Pearl-ervaring.

It's Aphrodite Travel!
Deze Nederlandse website is een website van Aphrodite Travel. Wij zijn een contractant van het Desire Riviera Maya Resort!
© Aphrodite Travel 2004 - 2022