Algemeen beeld van het hotel terrein met een zwembad en palmbomen

De Mexicaanse Mayariviera

Het Desire Pearl Resort bevindt zich op ongeveer 25 minuten van de internationale luchthaven van Cancún. Na de passage door Puerto Morelos, een klein vissersdorp, is het nog enkele minuten rijden met de auto. Het centrum van Cancún ligt op ongeveer 30 minuten rijden en tot Playa del Carmen is het 35 minuten rijden met de auto. Talrijke bezienswaardigheden bevinden zich in de nabije omgeving. De Mexicaanse Mayariviera en het schiereiland Yucatán bieden veel bezienswaardigheden en veel verschillende vrijetijdsmogelijkheden.

Romantisch, sexy, onbevangen

Het Desire Pearl Resort Mexico is de ideale locatie voor koppels die hun erotische fantasieën tijdens een vakantie werkelijkheid willen zien worden. Heeft u onvervulde fantasieën, wil u uw partner in vervoering brengen of uw verhouding nieuwe seksuele impulsen geven?

In het Desire Pearl Resort is dit en nog veel meer mogelijk. Kies zelf waarmee u uw partner wil verrassen of in vervoering brengen. Een lapdance of paaldansen? Een erotische massage? Of toch liever een striptease? Hoe zou het zijn om een eigen erotische film op te nemen?

Wat in het dagelijkse leven niet altijd mogelijk is kan u hier op vakantie gemakkelijk werkelijkheid laten worden. Wek de interesse in erotiek opnieuw op en ontdek plezierige momenten in een voor u gecreëerde omgeving.

Gemaakt voor geraffineerde koppels

Het all-inclusive hotel Desire Pearl Resort waar enkel koppels welkom zijn heeft alles samen 88 Kamers en Suites. Het absolute hoogtepunt in het hotel voor wat betreft de kamers zijn de penthouse suites die zich op het dak van enkele gebouwen bevinden. Het uitzicht is bedwelmend, zowel overdag als ’s nachts en het dakterras biedt zoveel ruimte dat een feestje met meer dan 5 koppels zonder problemen mogelijk is.

De lobby van het hotel wordt geregeld voor diverse evenementen gebruikt en is ’s avonds een ontmoetingsplaats voor de koppels, van hieruit is het slechts enkele stappen tot het restaurant Pearl of tot de Agave Bar. Het Aphrodite restaurant en de gastrobar Unik bevinden zich in nabijheid van het strand met zicht op de Caraïbische Zee.

In nachtclub Obsession kan tot in de nacht gedanst worden. Wanneer de weersomstandigheden het even niet toelaten om tijd in open lucht door te brengen zijn er thema-avonden of optredens van live-artiesten. Er vlak tegenaan ligt de Couples Lounge voor de erotische momenten tijdens uw vakantie.

De uitnodigende spa en zijn professioneel team verwennen de geest en ziel en brengen Ying en Yang opnieuw in evenwicht.

Voor koppels is er een bijzondere massage, die ingeleid wordt door zachte strelingen, vervolgens worden er etherische oliën gebruikt die zowel de lichamelijke als de geestelijke passie activeren.

Huwen in het Desire Pearl Resort?

Huwen of de trouwgeloftes hernieuwen in een mooie ceremonie, omgeven door de schoonheid van de zee met zijn turquoise kleurschakeringen, is mogelijk in het hotel en de omgeving leent zich er perfect voor. Een huwelijksbegeleider plant samen met u een romantische, sensuele en onvergetelijke dag. Spreek ons hier zeker over aan en we plannen met alle plezier samen deze heel bijzondere dag.

Verder staat het volgende ter uwer beschikking:

  • De Logo Shop ($)
  • Een keuze uit exclusieve wijnen en alcoholische dranken ($)
  • Faxtoestel en printer ($)
  • 24-uurs roomservice (10 USD per bestelling)
  • Spa-faciliteiten met sauna en Turks stoombad ($)
  • Luchthaventransfer ($)
Desire Resort Riviera Maya

Culinair is er veel te ontdekken

Wanneer u een fan bent van de fusionkeuken zal het Restaurant Pearl u zeker bekoren. De combinaties bestaande uit verschillende bereidingen en toespijzen met klassieke gerechten leveren gegarandeerd vuurwerk in uw mond op. In het Restaurant Aphrodite is men wat standvastiger en wordt er gedurende de dag een goed voorzien buffet aangeboden en ’s avonds gerechten à la carte.

Vanuit de Unik Gastrobar heeft u een fantastisch uitzicht op de Mayariviera en over de Caraïbische Zee. Van hieruit ziet u even verderop ook de oude vuurtoren van Puerto Morelos. Unik is een combinatie van bar en restaurant en biedt op de menukaart gourmet-tapas aan die door lekkere wijnen en creatieve cocktails begeleid worden. Vegetarische, gluten- en suikervrije opties zijn ook steeds ter beschikking.

Puur plezier

In het Desire Pearl Resort kan u zich verwachten aan leuke avondvoorstellingen met diverse thema-avonden, events in de nachtclub en dagelijkse activiteiten aan het zwembad. Naast de jaarlijkse terugkerende events zoals Sexy Bunny’s in april, Viva la Fiesta (Cinco de Mayo feestdag) op 5 mei en de Mexicaanse Independence Day op 15 september vindt er elke avond van de week een ander thema-event plaats. De perfecte gelegenheid om met andere koppels in contact te komen en elkaar beter te leren kennen. In de Couple Lounge Obsession kunnen koppels intieme en sensuele momenten beleven.

Vergeet alles rondom u en wees volledig uzelf in een opwindende, vrije sfeer zonder verplichtingen. Beleef een geweldig vakantie in het Desire Pearl: wees nieuwsgierig, laat uw fantasie de vrije loop en geef u over aan de ultieme ervaringen.

Bij diverse thema-avonden wordt u uitgenodigd om in gewaagde outfits te verschijnen. Verheug u alvast op Burlesque, BDSM, White Affair, Latin Night en andere feestjes. Wanneer er toch een outfit zou ontbreken in uw collectie vindt u deze waarschijnlijk nog in de Logo Shop van het Desire Pearl. Als opmerkelijke hoogtepunten zijn er het grote zwembad en de stijlvolle jacuzzi lounge die elk een eigen bar hebben. Het zwembad bestaat zowel uit een verwarmd als uit een niet-verwarmd gedeelte. Ligbedden om te zonnen zijn in een groot aantal ter uwer beschikking rondom het zwembad.

In de grote jacuzzi lounge met het verwarmde water hangt er een ongedwongen, sensuele en verfrissende sfeer. Afzonderlijke ligbedden rond de whirlpool zorgen voor nog meer gemak en intimiteit. Vanaf de vroege avond tot in de vroege uurtjes vinden er hier opwindende gesprekken en spannende ontmoetingen plaats.

Desire Pearl Resort Aanbiedingen, kortingen

Onder Deals vindt u alle actuele kortingen, deze worden regelmatig ge-update. We tonen kortingen tot 24 maanden in de toekomst waardoor u de mogelijkheid heeft om tijdig uw vakantie te plannen. Word klant van Aphrodite Travel en geniet van persoonlijke kortingen.

It's Aphrodite Travel!
Deze Nederlandse website is een website van Aphrodite Travel. Wij zijn een contractant van het Desire Riviera Maya Resort!
© Aphrodite Travel 2004 - 2022