Agave Lobby Bar

Met een perfecte mengeling van intense belevenissen en verfrissende aroma’s kijkt de Lobby Bar Agave uit naar uw komst. In deze bar vindt u een divers aanbod van cocktails die in een losse en sensuele atmosfeer geserveerd worden en alle zintuigen prikkelen. Gelegen vlak voor de discotheek is deze bar de perfecte plaats om andere koppels te ontmoeten. Geniet van kostbare momenten met uw partner en les uw dorst na een hartstochtelijke nacht.

Inclusief

Alle drankjes in deze bar zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Openingstijden

24 uur per dag gedurende 7 dagen per week

Lush Pool Bar

Ongeacht wat uw idee van perfectie ook is, de momenten die u met uw partner in de Lush Pool Bar doorbrengt zullen zeker voldoen aan al uw wensen. Omgeven door een fantastisch uitzicht op de Caraïbische Zee geniet u van verfrissende drankjes in het gezelschap van uw partner. Wanneer u zich overgeeft aan de sensuele omgeving, die onze poolbar zeker is, ontdekt u de geheimen van deze bar waar de attente en vriendelijke barkeepers alle mogelijke cocktails voor u kunnen serveren. Verlies uzelf in de sensuele omgeving van het Desire Riviera Maya Pearl Resorts.

Inclusief

Alle drankjes in deze bar zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Openingstijden

Geopend van 10 uur tot 17 uur

Jacuzzi Lounge & Wet Sport Bar

Desire Pearl Resort heeft een jacuzzi lounge waar kledij optioneel is zodat u zoals nergens anders kan genieten van de sensuele sferen. Voor deze relaxerende en erotische momenten van uw verblijf kan u zich ontspannen in een jacuzzi of kan u gaan zonnen zodat u over uw hele lichaam een prachtig bruin kleurtje krijgt. Wanneer u dit wenst kan u ook met andere koppels in contact komen of enkel genieten van een verfrissend drankje. Deze stoute maar desalniettemin perfecte locatie is ideaal om de sensuele en prikkelende atmosfeer te ontdekken, die uiteraard nog beter tot z’n recht komt door een erg brede keuze aan cocktails. Ideaal om alle remmen los te gooien en een ongelofelijke tijd in dit resort, waar enkel koppels welkom zijn, door te brengen.

Inclusief

Alle drankjes in deze bar zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Openingstijden

Geopend van 13 uur tot 3 uur ’s ochtends.

Paar bij Agave Lobby Bar
Een paar bij het Lush Pool Bar
Jacuzzi Lounge met paar in jacuzzi
Pearl Note

Opgelet: : gelieve er rekening mee te houden dat de Jacuzzi Lounge een hotspot in het Desire Pearl Resort is. Het gebeurt dus dat gasten de Jacuzzi Lounge tot laat in de nacht bezoeken aangezien deze tot in de vroege uurtjes (13 uur tot 3 uur ’s ochtends) geopend is. De kamers die in directe omgeving bevinden soms tot vlak tegen de zone van de Jacuzzi Lounge waardoor er geluidoverlast kan zijn.

Pearl Restaurant

It's Aphrodite Travel!
Deze Nederlandse website is een website van Aphrodite Travel. Wij zijn een contractant van het Desire Riviera Maya Resort!
© Aphrodite Travel 2004 - 2022