Pearl Restaurant

Het Pearl is een juweeltje, een avant-garde restaurant met een mediterrane fusionkeuken, 3 perfect samengestelde menu’s die de mediterrane kunst verenigen met een tijdloze keuken, Pearl is het extravagante Desire gourmetrestaurant.

Het eerste menu waaruit u kan kiezen bevat een heerlijke specialiteit uit de Franse gastronomie, dit wordt gekoppeld aan andere menu’s die bestaan uit een veelvoud internationale heerlijkheden. Laat u door de chef betoveren door deze exclusieve ervaring en geniet van een glamoureus diner in het paradijselijke Pearl restaurant waar elke beet uw zintuigen in vervoering brengt.

Het Pearl restaurant gaat harmonieus hand in hand met de sfeer in het hotel waarbij kledij optioneel is.

Inclusief

Alle gerechten en dranken zijn bij de kamerprijs inbegrepen.

Openingstijden

Geopend voor het avondeten en voor snacks tot in de late avond. Geen reservering noodzakelijk.

Dress Code

Sensuele elegante kledij.

Pearl restaurant met tafels en kroonluchters

In het Desire Riviera Maya Pearl Resort staan twee restaurants, een gastrobar en drie bars tot uwer beschikking. Een vlekkeloze bediening, uitgelezen specialiteiten en sensuele ruimtes maken van het Desire Pearl iets heel bijzonders. Kent u de Unik Gastrobar al? Beleef hier meer.

Een groot aanbod van alcoholvrije en alcoholische dranken zijn inbegrepen bij de All-in. Gelieve op te merken dat gerechten en dranken van de roomservice weliswaar bij de kamerprijs inbegrepen zijn maar dat er per bestelling een vast bedrag van 10 USD in rekening wordt gebracht.

Bars

It's Aphrodite Travel!
Deze Nederlandse website is een website van Aphrodite Travel. Wij zijn een contractant van het Desire Riviera Maya Resort!
© Aphrodite Travel 2004 - 2022